صفحه اصلی          قوانین آموزشی          تقویم آموزشی          سایتهای مرتبط          نظرها و پیشنهادها          ارتباط با ما

تاریخ خبر :          06/08/99          10:42
    عنوان خبر : ثبت نام دانشجویان جدیدالورود کارشناسی ارشد
  خلاصه خبر :   مدارک ، زمان و مکان ثبت نام

ضمن تبریک قبولی و آرزوی سلامتی برای دانشجویان عزیز جدیدالورود موسسه آموزش عالی ماد ، مدارك‌ لازم‌ براي‌ ثبت‌نام‌  جهت استحضار:

لازم است تصویر اسکن شده مدارک در فلش مموری  بهمراه اصل مدارک به موسسه  تحویل داد ه شود.(فلش به خودتان پس داده میشود)

- مدرك‌ كارشناسي‌ (ليسانس‌) مورد تاييد وزارت‌ علوم‌، تحقيقات‌ و فناوري‌ كه‌ در آن‌ معدل‌ دوره‌ كارشناسي‌ (ليسانس‌) قيد شده‌ باشد‌.

- پذيرفته‌شدگاني‌ كه‌ به‌ دلايلي‌ قادر به‌ ارائه‌ مدرك‌ كارشناسي (ليسانس‌) نمي‌باشند، لازم‌ است‌ گواهي‌ تاييد شده‌ توسط دانشگاه‌ يا موسسه‌ آموزش‌ عالي‌ محل ‌اخذ كارشناسي‌ (ليسانس‌) با محتوي فرم ذيل اين اطلاعيه (اين فرم از موسسه محل قبولي قابل دريافت است) را ارائه‌ نمايند.

- آن دسته از پذيرفته‌شدگاني كه در زمان اعلام نتايج اوليه و تكميل فرم انتخاب رشته (مورخ 99/06/15 لغايت 99/06/18) دانشجوي سال آخر بوده‌اند و حداكثر تا تاريخ 99/07/30 فارغ‌التحصيل مي‌شوند، دانشجوي سال آخر شناخته شده و لازم است فرم معدل دانشجويان سال آخر را دريافت و آن را در زمان ثبت‌نام به موسسه ارائه نمايند.

-  شناسنامه‌ و كارت ملي

- سه قطعه‌ عكس‌ تمام‌ رخ‌ 4×3 تهيه‌ شده‌ در سال‌ جاري‌ ( 3 قطعه‌ عكس‌ تمام‌ رخ‌ 4×3 تهيه‌ شده‌ در سال‌ جاري‌ منحصراً براي‌ برادراني‌ كه‌ با توجه‌ به‌ ضوابط پس‌ از ثبت ‌نام‌ در موسسه‌ آموزش‌ عالي‌، براي‌ آنان‌ معافيت‌ تحصيلي‌ صادر مي‌گردد

- مشخص نمودن وضعیت نظام وظیفه (برای برادران)

-  متقاضیانی كه با استفاده از سهميه‌ ايثارگران و يا رزمندگان پذيرفته ‌شده‌اند در زمان ثبت‌نام نيازي به ارائه تائيديه سهميه ثبت‌نامي از سوي ارگان ذيربط ندارند و ملاك تائيد سهميه آنان همان عنوان سهميه درج شده در فايل قبولي دانشگاهها و موسسات آموزش عالي مي‌باشد.

زمان ثبت نام: شنبه تا سه شنبه مورخ 10/8/99 الی 12/08/99

مکان ثبت نام : کردستان سنندج میدان آزادی خیابان حسن آباد خیابان هدایت ، موسسه آموزش عالی ماد

تلفن تماس : 08733224370 آقای صمدی و 08733226064 آقای علی آبادی

آدرس وب سایت : www.maad.ac.ir